Terim o yıldız için düğmeye bastı…

Galatasaray orta sahasına La liga’dan bomba isim! 

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, Fernando Reges’in son dakika Sevilla’ya satılmasıyla orta sahada kan kaybetmişti. Sarı-kırmızılı kulüp Fernando’yu aratmayacak bir isimi renklerine bağlamak isterken Fatih Terim’in radarına İspanya La liga'da forma giyen yıldız oyuncu girdi. Öte yandan süper lig ekiplerinden de bir oyuncuyla görüşmeye hazırlanan sarı-kırmızılılar orta sahadaki yarayı bu iki isimle sarmayı düşünüyor. 

Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonunda 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri sürüyor. Fernando'nun 4.5 milyon Euro bedel ile Sevilla kulübüne satılmasının ardından orta sahada transfer arayışına giren sarı-kırmızılı takım İspanya'dan sürpriz bir ismi kadrosuna katacak. Bunun yanında Süper lig ekiplerinden de bir oyuncuyla görüşme yapamaya hazırlanan Galatasaray yönetimi böylelikle orta sahaya 2 takviye birden yapmış olacak. Her iki transferde de Teknik Direktör Fatih Terim etkin rol oynayacak, işte son dakika Galatasaray transfer gelişmeleri…

OKAY YOKUŞLU BOMBASI

Galatasaray, Fernando'nun ayrılığından sonra yerine onu aratmayacak bir isim transfer etmeyi planlıyor. Bu doğrultuda teknik direktör Fatih Terim, ön libero mevkisine Okay Yokuşlu ismini ilk sıraya koydu. Sarı-kırmızılı kurmaylar bu transferde kiralama formülünü devreye sokacak. Okay Yokuşlu, Trabzonspor'da gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmişti. Performansıyla adından söz ettiren 25 yaşındaki futbolcu 2018 yılında Celta Vigo takımına transfer oldu.

OKAY'IN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA

Son günlerde adı Galatasaray ile anılan milli oyuncu Okay Yokuşlu'nun menajeri Batur Altıparmak konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Celta Vigo'nun Okay'dan çok memnun olduğunu belirten Altıparmak, "Futbolcunun bonservisi 15 milyon Euro'nun üzerinde ve bu her geçen gün artıyor. Okay da kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor" dedi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105