TERÖRİSTLERE SAHİP ÇIKIYORLAR...

First Lady Melania Trump, ABD’de Gülen okulunu ziyaret etti

Türkiye ile ABD arasında yaşanan FETÖ gerilimine bir yenisi daha eklendi. Amerikan yönetimi, 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana Türkiye'nin ısrarla iadesini istediği FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen hakkında hiçbir işlem yapmazken, ABD First Lady’si Melania Trump da, Oklahoma eyaletindeki FETÖ okullarından birini ziyaret etti, sosyal medyada da övgü dolu sözlerle bahsetti.Melania Trump, Oklohoma eyaletindeki Tulsa kentindeki, FETÖ'ye ait Dove School of Discovery'yi ziyaret etti. Melania Trump'ın FETÖ okulunu ziyareti “güvenlik” gerekçesiyle gizli tutuldu. Ziyaret, ancak sona erdikten sonra, bizzat Melania Trump'ın resmi Twitter hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile kamuoyuyla paylaşıldı.

Amerikan First Lady'si Twitter hesabından paylaştığı mesajda, FETÖ okulunun “öğretmenlerine, yönetimine ve öğrencilerine” kendisini ağırladıkları için teşekkür etti. Melania Trump mesajında ‘okulda büyük işler yapıldığını’ yazdı, eğitimde başarı için, sadece akademik başarının değil, ‘karakter ve değerlerin de önemli olduğunu’ vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.