TİYATRODA YILBAŞI PARTİSİ

Trabzon Devlet Tiyatrosu’ndan yılbaşı partisi

Trabzon Devlet Tiyatrosu hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ‘Tiyatroyla Yılbaşı Partisi’ veriyor. Çocuk seyirciler tarafından oldukça beğenilen ‘ Kılçık Mahallesi’ adlı oyun dün sergilendi. 2018-2019 Tiyatro sezonunda çocuk seyirciler tarafından oldukça beğenilen ‘Sihirli Lamba’ ve ‘ Kılçık Mahallesi’ adlı oyunların ilki olan Kılçık Mahallesi dün Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi’nde sahnelendi. Bugün de Sihirli Lamba oyunu ücretsiz olarak seyircisiyle buluşacak. Trabzon Devlet Tiyatrosu Sanatçılarından Mert Hürol’un yönettiği ve TDT’nin beğenilen oyuncularının rol aldığı ‘Kılçık Mahallesi’ adlı oyun Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı çocuklar ile Zafer Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okulu öğrencileri, Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Umut ve Yaşam Derneğinden çocuklar izledi.

ÇOCUKLARA KİTAP ARMAĞANI

Oyunun gösteriminin hemen ardından Türk Kadınlar Konseyi Trabzon Şubesi Başkanı Çağla Sonat ve şube yetkililerinin hazırladığı yılbaşı ağacının önünde hediyeleşme merasimi gerçekleştirildi. Yazar Nilbanu Engizdeniz imzalı kitaplar ile şehrin önde gelen isimlerinden Ecz. Mehmet Ongan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Nilgün Osmanağaoğlu ve dernek üyelerinin ve Kanuni Anadolu Lisesi Müdürlüğünün armağan ettiği kırtasiye araç ve gereçleri ile yine başka yayınların kitapları çocuklara armağan edildi. Bu anlamlı projelerle birlikte Trabzon şehrindeki çocuk seyircilerle buluşmayı ve çocukların tiyatro ile olan bağlılıklarını arttırmayı hedeflediğini ifade eden Trabzon Devlet Tiyatrosu Müdürü Elvan Saliha Karahasan, çocukları tiyatroyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek katkı sağlayan herkese teşekkür etti.ŞÜKRAN ATALAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.