Trabzon'da doktorun Kovid test sonuçları çıktı

Kovid-19 virüsü taşıyan hastaya canlandırma yaptığı sırada Koronavirüs kapan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde görevli Acil Tıp Uzmanı M.Ç.’nin testlerinin tümünün temiz çıktığı öğrenildi. Doktorun daha önce yapılan 2 testinin negatif çıkmasına rağmen BT’si pozitif çıkmıştı. 
VİRÜS DOKTORA BULAŞTI
Trabzon’da Koronavirüs’ün pilot hastanesi konumundaki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde görev yapan Acil Tıp Uzmanı M.Ç.’nin bir hastayı canlandırma işlemi yaptığı sırada virüs  kapmış olabileceği ihtimali üzerine tedavi altına alınmıştı. M.Ç.’ye yapılan iki test negatif çıkarken, Bilgisayarlı Tomografi’de (BT) ise virüs belirtisi tespit edildi. Tedavi altına alınan M.Ç.’ye yapılan tüm testler  negatif çıktı.

Anahtar Kelimeler:
AcilTESTBT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.