Trabzon'da kumar ve tombala operasyonu!

Emniyet ve jandarma birimleri, tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da eş zamanlı kumar ve tombala operasyonu düzenledi. Yapılan operasyonlarda 305 kahvehane, kıraathane, dernek, lokal kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 2 iş yerine ve 7 kişiyle ilgili işlem yapıldı.

81 ilde eş zamanlı kumar operasyonu 

Trabzon’da Emniyet ve Jandarma ekipleri geçtiğimiz günlerde il Genelinde eş zamanlı saat 22:00 ile 01:00 arasında Kumar ve Tombala Uygulaması yaptı. Bu kapsamda polis bölgesinde 177, Jandarma bölgesinde ise 128 umuma açık kahvehane, kıraathane, dernek, lokal vb yerler kontrol edildi.  Yapılan kontrollerde polis bölgesinde 1 iş yerinde kumar oynandığı tespit edilerek işlem başlatılırken 100 TL para ele geçirildi. Kumar oynatılan iş yerinde 1 şahısla ilgili adli işlem başlatılırken 4 kişiye ise kabahatler kanunundan işlem yapıldığı bildirildi.  Jandarma bölgesinde ise 1 iş yerine bin 456 TL para cezası uygulanırken bin 1476 kişinin sorgusunun yapıldığı bildirildi. 2 şahsı toplam 306 TL para cezası kesildiği ifade edildi.  
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.