TRABZON YANGIN YERİ

YEREL GAZETELERİN AKIBETİ NE OLACAK?

Eski İstanbul Temsilcimiz Bülent Şirin, İstanbul’daki Trabzonlular’a sosyal medyadan sitem etti. Şirin, bakın neler söylüyor: “Günebakış'ın İstanbul temsilcisi olarak çalıştığım günlerde haftada 7-8 haberimin çıktığı olurdu gazetede. Hiç unutmuyorum, bir gün tam dört haberim birden çıkmıştı. Ben böyle çılgınca koşarken bir gün gazetenin sahibi Ali bey arayıp ‘Dernek haberleri çıktığı gün İstanbul’da tiraj yerinden bile oynamıyor’ diye acı gerçeği suratıma çarpmıştı. Yok Türkiye’nin T’si, yok Türkiye’nin çimentosu, Yavuz-Fatih-Kanuni... Üfürükten teyyare... ‘Dört tane bakanımız var’ diye hindi gibi kabarıyor birçok hemşehrimiz. Devletin menfaati icabı öyle, Trabzon'un karakaşına kara gözüne hayran oldukları için değil. Yarın bir bakarsınız bir tane bile Trabzonlu bakan yok, gıkınız bile çıkmaz. Gıkı bırak, feryat etsen kimse iplemez. Şimdi adını hatırlamadığım bir uzman kişi, ‘Herkes elindeki çay bardağını camdan sokağa atsaydı, 1960 İhtilali olmazdı’ demişti. İstanbul'da bizim yerel gazeteler toplamda asgari 10-15 bin satsaydı Trabzon da Trabzonspor da bu kadar sıkıntı çekmezdi. Bu durumu bir şekilde değiştirmek zorundayız. Gazeteciler olarak, tatlı dille olmazsa başka türlü.”

****

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARININ SUÇ DUYURUSUNA KİMLER KATILDI?

AK Parti Trabzon İl Gençlik kolları dün Trabzon Adliyesi önündeydi. İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali ve gençler basın açıklamasının ardından Adliye Binasına girerek KESK Dönem Sözcüsü Engin Nur, Mihriban Yıldırım, Berna Demirtaş, Haktan Özkan, Fatih İsak ve eylemi yapıp kimliği tespit edilemeyen diğer şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu. Gençlerin bu eylemine Akçaabat ve Çarşıbaşı ilçeleri üst düzeyde destek verdi. AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, AK Parti Akçaabat İlçe Başkan Vekili Ahmet Hüseyin Altıntepe Eski Akçaabat İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Emre Akgün gençlerin yanında oldu. AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ise İl Yönetim Kurulu Üyesi Özdemir Aydın temsil etti.

****

AK PARTİ İKİ AŞAMALI BİR ÇALIŞMA PLANI HAZIRLADI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Yardımcısı ve İl SKM Başkanı Bayram Öztürk, seçim süresince nasıl bir çalışma yapacaklarını anlattı. 31 Mart 2019’da gerçekleştirilecek olan seçimler için iki aşamalı çalışma planı yaptıklarını ifade eden Öztürk “Birinci aşamada Büyükşehir Belediye Başkan adayımızı havalimanında karşılamamız ile başlayan coşkuyu 19 Şubat tarihine kadar devam ettireceğiz. Bu süreç içerisinde adayımız şehrimizde kamu kurum ve kuruluşlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edecek. Çeşitli temaslarda bulunacak. Parti programlarımıza katılacak. 2. aşamada ise hedefimiz 19 Şubat ve 31 Mart seçim takvimi içinde gerekli seçim kampanyasını en etkin biçimde planlamak ve uygulamaya geçirmek olacaktır.” diye konuştu.

****

KARŞIKAYA MAHALLESİNDEKİ SU ARIZASI VE TİSKİ’NİN TAVRI

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Karşıyaka Mahallesinde oturan emekli polis memuru Ömer Tektaş aradı. Tektaş, Karşıyaka Mahallesindeki Fatma Hatun Camisi civarında defalarca boru patladığını ancak bir türlü üstesinden gelinemediğini söyledi. Tektaş, “Ziraat Bankasının üst tarafından Fatma Hatun Camisinin orada 3 ayrı yerde su boruları 5 kez kırıldı. TİSKİ’yi arıyoruz arıza bildiriyoruz gelip yapıyorlar ama peşlerinden boru yine patlıyor. TİSKİ’nin elemanları bu işi bilmiyor mu, anlamakta güçlük çekiyoruz.” dedi.

****

TRABZON’DA ELEKTRİK KESİNTİSİ UYARISI!

Çoruh elektrik Trabzon’un Maçka, Beşikdüzü ve Köprübaşı ilçelerinin bazı bölgelerde programlı elektrik kesintisi olacağı bildirildi. Çoruh elektrik Dağıtım A.Ş’nin yaptığı açıklamada; Maçka ilçesine bağlı Mavi HES’ de saat 09.00 dan 15.00’a kadar İletim tesis ve işletme grup müdürlüğü çalışması nedeniyle, Beşikdüzü ilçesine bağlı Vardallı mahallesinde saat 09.00’ dan 15.00’a kadar bakım ve onarım çalışması nedeniyle, Köprübaşı ilçesine bağlı; Beşköy Mahallesi, Pınarbaşı Mahallesi, Arpalı Mahallesi, Güneşli Mahallesi, Çifteköprü Mahallesi, Gündoğan mahallesi, Fidanlım Mahallesi, Akpınar Mahallesi, Köprübaşı Devlet Hastanesi’nde saat 09.00’dan 15.00’a kadar Bakım ve onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonAk PartiBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105