TSK, mobil klinikle Tel Abyad halkının yaralarını sarıyor

Türkiye'nin özellikle güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için yapılan Barış Pınarı Harekatı, geçtiğimiz günlerde başladı.

TEL ABYAD HALKININ YARALARI SARILIYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Suriye Milli Ordusu (SMO) askerleri, harekat için '150 saat'lik bir mola verdi. Bu arada ise TSK, Tel Abyad halkının yaralarını sarıyor. 

YENİ HAYATLARINA BAŞLIYORLAR

Yıllardır terör örgütü mensuplarının baskılarına maruz kalan bölge halkı, şimdilerde ise kendilerini teröristlerden kurtaran TSK desteğiyle yeni hayatlarına başlıyor.Uzun zamandır sağlık hizmeti almakta zorlanan halk için çalışmalarını tamamlayan TSK, terör örgütü mensuplarının yaktığı hastane yakınlarına getirdiği mobil klinikle, Tel Abyad halkına sağlık hizmeti vermeye başladı.

Anahtar Kelimeler:
SuriyeTSKMobil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.