UEFA'dan 'asker selamı' açıklaması

UEFA, Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncularının Arnavutluk maçındaki gol sevinciyle ilgili soruşturma iddialarını yalanladı.A Milli Takımımızın EURO 2020 Elemeleri H Grubu'nda aldığı 1-0'lık Arnavutluk galibiyeti sonrasında millilerin asker selamıyla yaptığı gol sevincine ilişkin UEFA'nın 'provokasyon' incelemesi yapacağı öne sürülmüştü. UEFA, konuya ilişkin olarak bir açıklama yaptı.

UEFA, A Milli Futbol Takımı oyuncularının Arnavutluk maçındaki gol sevinciyle ilgili soruşturma iddialarını yalanladı.UEFA İletişim Direktörü Philip Townsend'in İtalyan Haber Ajansı ANSA'ya konuştuğu ve "Bu sevinci görmedim ancak bir provokasyon olabilir. Regülasyonlar politik ve dini farklılıklara yönelik hareketleri yasaklıyor. Kontrol edeceğimin garantisini verebilirim." ifadelerini kullandığı öne sürülmüştü.

Anahtar Kelimeler:
UefaMilliItalyanArnavutluk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105