VAHŞETİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Kadıköy vahşetinde flaş gelişme! Cesedin kimliği belli oldu

İstanbul Başakşehir’de traktör ticareti yapan 31 yaşındaki Fahrettin Öztürk isimli şahıs, babasının ölümünün ardından parasal anlaşmazlığa düştüğünü iddia ettiği amcasını öldürüp cesedini parçalara ayırarak çöpe attı. Ceset parçalarını şehrin değişik ilçelerindeki çöp konteynerlerine atan  Öztürk’ün Kadıköy'de bir çuval içerisinde çöpe attığı bacakların içerisinde bulunduğu çuvalın üzerindeki telefon numarasından yola çıkan polis katil zanlısı Öztürk ile kendisine yardım ve yataklık yapan 3 şahsı yakalayıp gözaltına aldı.

Acıbadem Zeamet Sokak'ta bulunan çöp konteynerinde dün sabah kağıt toplayıcılığı yapan bir genç çöpte önce kesilmiş bir insan bacağı fark etti. Durumu polise bildiren kağıt toplayıcısının ihbarıyla olay yerine giden polis, çöp konteyneri ve çevresinde yaptığı incelemede çuval içerisinde bir insan bacağı daha buldu.

Bacakların bulunduğu çöpün etrafına güvenlik şeridi çekerek insan bacaklarını ve bacakların bulunduğu çuvalı incelemeye alan ekipler, yaptıkları incelemeler sonucu bacakların içine konulduğu çuvalın üzerinde bir telefon numarası tespit etti. Telefon numarasının bir kargo şirketine ait olduğunu belirleyen Cinayet Büro ekipleri, irtibata geçtikleri kargo şirketinden kargo tarafından gönderilen çuvalın ait olduğu şahıs ve adresi tespit edildi. Tespit üzerine harekete geçen polis, ismine ulaştığı Fahrettin Öztürk isimli 31 yaşındaki şahsı İkitellide bulunan adresine baskın yaparak gözaltına al

Çöp konteyneri etrafında bulunan güvenlik kameralarındaki görüntü kayıtları üzerinde de inceleme yapan Asayiş Şube Cinayet Büro ekipleri, gözaltına aldıkları Fahrettin Öztürk ile görüntülerdeki şahısın aynı şahıs olduğunu tespit ederken, cinayet ve ceset parçalama ve sonrasında çöpe atma işlemlerinde kendisine yardım eden 2 şahsı da adreslerine düzenlediği baskınla yakalayarak gözaltına aldı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorguya alınan Fahrettin Öztürk’ün cinayeti itiraf edip, öldürüp parçalara ayırarak cesedinin parçalarını çöpe attığı şahısın 55 yaşındaki amcası Rıfat Rıza Öztürk’e ait olduğunu ifade ettiği ve cinayetin nedeninin ise aralarındaki parasal anlaşmazlık olduğunu söylediği öğrenildi. Traktör alım satım ticareti yapan Fahrettin Öztürk’ün polise verdiği ifadede cinayeti dün gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan işyerinde işlediği ve aralarında çıkan tartışma sonrasında amcası Rıfat Rıza Öztürk’ü silahla vurarak öldürdükten sonra gece geç saatlerde cesedi parçalara ayırdığı ve ardından kendisine yardım eden 2 şahısla birlikte 2 arkadaşının yardımıyla çuvallara koyduğu ceset parçalarını şehrin değişik ilçelerinde çöpe attığını ifade ettiği öğrenildi. 

İfadesinde öldürüp parçalara ayırarak cesedini çöpe attığı amcasıyla babasının ölümünden önce ortak olduklarını ancak babasının ölümünden sonra amcasının kendisine harcamalar nedeniyle devamlı sorun çıkararak, kendisini ortaklıktan çıkarmaya çalıştığını ve yine bu nedenle dün gece çıkan tartışmada amcasının kendisine saldırması üzerine silahla vurarak öldürdüğünü ifade eden Fahrettin Öztürk’ün “ parçalarını şehrin değişik ilçelerinde çöpe attım dediği” cesedin parçalarına bulmaya yönelik olarak polisin çalışmaları devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105