Vali Memiş'ten şehit öğretmenin ailesine taziye ziyareti

Torul Kaymakamı Mustafa Karali’nin de eşlik ettiği taziye ziyaretinde şehidimizin ruhu için yapılan duanın ardından şehit babası Hamit Yılmaz, annesi Gülay Yılmaz ve yakınlarıyla görüşen Vali Memiş, kendilerine başsağlığı, sabır ve metanet dileklerini ileterek, “Yapılan operasyonla, Necmettin’i şehit eden bütün teröristler etkisiz hâle getirildi. Bu kesin bilgi en azından biraz da olsa teselli ediyor bizi.” şeklinde konuştu.

Necmettin öğretmenin daha önceden sadece anne/babasının evladı iken, şehadetinden sonra yüce Türk milletinin, 80 milyonun evladı olduğunu kaydeden Vali Memiş, “Sizler de onun hem bu devlete hem bu millete emanetisiniz. İnşallah Necmettin öğretmenimizin Şanlıurfa’daki öğrencilerini, çocuklarını buraya davet edeceğim siz de uygun görürseniz. Hem öğretmenlerinin kabrini ve sizi ziyaret edecekler hem de Gümüşhane’yi gezdireceğiz onlara.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.