Yeni sözleşme imzalıyoruz

Trabzonspor’da Burak Yılmaz, Onur Recep Kıvrak ve Olcay Şahan ile yeni sözleşme imzalanıyor. Euro üzerinden sözleşme imzalayan ve dövizdeki dalgalanmanın ardından yaşanan mağduriyet 3 oyuncunun ılımlı yaklaşımı ile gideriliyor. günebakış’ın da geçtiğimiz günlerde okurlarına duyurduğu anlaşmayı Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “İmzalar önümüzdeki hafta atılacak” diye konuştu. 3 oyuncu için döviz kurunun 5.5 TL’den sabitlenmesi bekleniyor. 

Hacısalihoğlu, başkan Ahmet Ağaoğlu’nun Burak, Onur ve Olcay ile bir görüşme yaptığını belirtirken, “Bu anlamda belkide Türkiye'de ilk kulüp olarak oyuncularla bir mütabakata varıldı. Yeni sözleşmeleri yapılacak ve Trabzonspor o konuda da bir adım atmış olacak. Bu sadece 3 oyuncuyla ilgili değil. Mutlaka yabancı oyuncularda da bir düzenleme ve iyileştirme yapmak gerekiyor. Trabzonspor'un bütçesi bunları karşılayacak durumda değil” dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105