KORUMA GAZETECİYE KAFA ATTI

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlendiği turnavada kavga çıktı. Cemiyetin gerçekleştirdiği Orhan Kaynar Turnuvası'nda bir skandal daha yaşandı.  Sonnokta Gazetesi ile Ortahisar Belediyesi'nin karşılaştığı müsabakanın son dakikasında çıkan kavganın ardından maçın hakemi müsabayı bitirdi. Sonnokta gazetesinde bugün yer alan  haberde, Yusuf Turgut'a yönelik ağır suçlamalara yer verilirken, gazete Turgut'u korkak olmakla itham etti. Ayrıca gazetede yer alan haberde, 'Başka nedenlerle haklarımızı savunmayan' şeklindeki bölüm ise merak konusu oldu. 

BAŞKANI YERDEN YERE VURDU

Cemiyet başkanlığı seçimini kazanan Tekin Atay'ın listesinde yer alan Nedim Mollaveisoğlu'nu istifaya zorlayarak, yönetimin düşmesini  ve Yusuf Turgut'un kazanmasını sağlayan isimlerden biri olan Miraç Özağcı, bugün yöneticiliğini yaptığı Sonnokta gazatesinde, cemiyet yönetimini yerden yere vurdu. Özağcı, bugün müdürü olduğu gazetede yaşanan arbedeyi ''Bu ayıp da size yeter'' başlığıyla okurlarına duyurdu. İşte haberin devamı: "Sahadayaşandı Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin düzenlediği İOrhan Kaynar Futbol Turnuvası, önceki gün oynanan dört karşılaşma ile başladı. Başladı ama skandallarla... Sonnokta ile Ortahisar Belediyesi arasında oynanan karşılaşmanın son anlarında Başkan Ahmet Metin Genç'in koruması olduğu söylenen şahıs, arkadaşımıza sahanın ortasında kafa atabiliyorsa, bu ayıp size yeter. Üç maymunu oynadınız gazeteciler cemiyetinın turnuvasında gazeteci olmayanların boy göstermesine sessiz kalanları da kınıyoruz. Başta başkan Yusuf Turgut ve yönetimi olmak üzere turnuva komitesini de yaşanan bu çirkin olay karşısında üç maymunu oynamalarından dolayı canı yürekten tebrik ediyoruz. Anlaşılan tek derdiniz, tüm göreviniz gazetecileri değil parayı ve gücü salmak olmuş. Ortahisar da sorumludur Yaşanan olayın sorumlusu cemiyet yönetimi kadar Ortahisar Belediyesi'dir. Çünkü başkanın koruması ve sahada bulunan basın danışmanı Yusuf Keskin aynı zamanda başkan Ahmet Metin Genç’in bir temsilcisi olarak orada yer aldılar. Hakkaniyetli bir insan olarak tanıdığımız başkan Ahmet Metin Genç'in, bu ayıbın baş sorunlarına karşı sessiz kalmayacağını olan inancımız tamdır. Artık bir parçanız değiliz Trabzon Gazeteciler Cemiyeti bu ayıbı makul ve mantıklı bir şekilde sonlandırmazsa bundan böyle cemiyetin bir parçası olmayacağımızı deklere ediyoruz. Üyelerinin ve Sonnokta camiasının hakkını gerek korkudan gerekse de başka nedenlerle savunamayan cemiyetin bu turnuvasından çekiliyoruz ve hiçbir organizasyonda yer almayacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz".



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.