YOK BÖYLE GÖZALTI

Diyarbakır'ın Çermik İlçesindeki akşam 9-10 saatleri arasında halı sahada maçı olan 14 öğretmen, maç saatinde halı sahaya girdi. Saatleri karıştırıp maça 1 saat erken gelen savcının da aralarında bulunduğu takım, rezervcasyonlarının 10-11 saatleri arasında olmasına rağmen  erken maç yapmak isteyince, öğretmenlerle arasında tartışma yaşandı.

KİMLİK TESPİTİ YAPTIRDI

Halı saha görevlisinin müdahalesinden sonra sahadan çıkarılan savcı, olay yerine polis çağırarak, öğretmenlere kimlik tespiti yaptırdı.Kimlikleri  yanından olmadığı için öğretmenler gözaltına alınarak, emniyete götürüldü. Emniyette 1 saat bekletilen öğretmenler serbest bırakıldı.Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran ile MEB Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu da konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yaparak, tepkilerini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.