Yomra’da güç birliği oluşacak

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık; Yomra Esnaf Odası, Yomra Şoförler Odası, Yomra Ziraat Odası, Yomra Tarım Kredi Kooperatifi, Yomraspor Kulübü, Yomra Noteri ve Yomra Tapu Müdürlüğünü ziyaret etti. Bıyık, 31 Mart’tan sonra Yomra’da büyük bir güç birliği sağlayacaklarını belirterek Yomra’nın tüm katmanları ile el ele vererek Yomra’ya hizmet edeceklerini söyledi. İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs parti teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. Önümüzdeki haftadan sonra Milletvekili Örs ile birlikte Yomra Çarşısı’nda saha da olacaklarını belirten Bıyık “İlçemizde yapılması gereken çok iş var. Ben sadece rutin belediyecilik hizmetlerini yürütmek için göreve talip olmadım. Yomralıların büyümesi ve kalkınmasını için herkesi aynı masa etrafında toplayacağız. İstişare edeceğiz, birlikte planlayacağız, birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız” dedi.

VEKİLİMİZ ÖRS İLE SAHADA OLACAĞIZ

Bıyık “İYİ Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Örs Yomra İlçe Başkanlığımızı ziyaret etmiştir. Teşkilat mensuplarımızla, belediye meclis üyelerimizle bir araya gelerek; yerel seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Önümüzdeki haftadan sonra Hüseyin vekilimizle birlikte Yomra Çarşısı’nda saha da olacağız. Mecliste Yomralıların sorunlarını dile getirdiği için Sayın Örs’e Yomra’da ciddi bir ilgi, alaka var. İnşallah birlikte çalışacağız. Kendisine bizlere aktardığı engin bilgi ve tecrübelerinden dolayı çok teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

YOMRA İÇİN HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYACAK!

Öte yandan Yomra Esnaf Odası, Yomra Şoförler Odası, Yomra Ziraat Odası, Yomra Tarım Kredi Kooperatifi, Yomraspor Kulübü, Yomra Noteri ve Yomra Tapu Müdürlüğünü ziyaret eden Bıyık, 31 Mart’tan sonra Yomra’da büyük bir güç birliği sağlayacaklarını söyledi. Yomra’nın tüm katmanları ile el ele vererek Yomra’ya hizmet edeceklerini belirten Bıyık, Yomra’nın gelişmesi ve kalkınması için herkesin elini taşın altına koymasını sağlayacaklarını ifade etti.

HERKESİ AYNI MASA ETRAFINDA TOPLAYACAĞIZ

STK ziyaretlerinde Yomra’nın önemli eksikliklerinin olduğuna dikkat çeken Bıyık, “İlçemizde yapılması gereken çok iş var. Bunu elbette bir kişi tek başına başaramaz. Allah’ın izniyle halkımız görevi bize tevdi ettiğinde birlik ve beraberliği sağlayacağız. Yomra için herkesi aynı masa etrafında toplayacağız. İlçemizin tüm siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarımızı, muhtarlarımızı, akademisyenlerimizi, Yomra’nın yetiştirdiği değerlerimizi, toplumun tüm katmanlarını, mahalle derneklerimizi, il ve yurt dışındaki Yomra derneklerini harekete geçireceğiz. İstişare edeceğiz, birlikte planlayacağız, birlikte çalışacağız” dedi.

RUTİN BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ İÇİN TALİP OLMADIM

STK’ların sorunlarını bildiklerini ve destekleyeceklerini belirten Bıyık, “Ben sadece rutin belediyecilik hizmetlerini yürütmek için göreve talip olmadım. Yomralıların her alanda başarılı olmasını, Yomra’nın büyümesi ve kalkınmasını sağlamak istiyoruz. Kadınlarımızın gelir getirici işler yapmasından çocuklarımızın eğitimine, gençlerimizin spor yapmasından herkesin iş sahibi olmasına kadar her alanda önemli projeler uygulayacağız. Ancak omuz omuza hareket edersek bunları başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.