"Yorgunluktan kan çanağı olmuş bu gözleri unutmayın"

Çin'in Wuhan kentinde başlayarak dünyanın çok sayıda ülkesine yayılan koronavirüs Türkiye'de de boy göstermeye başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son yaptığı açıklamada 18 olan vaka sayısının 47'ye yükseldiğini açıkladı.

Fahrettin Koca'ya destek mesajları

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün yaptığı canlı yayın açıklamasının ardından sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Dünyada binlerce insanın öldüğü virüsün ülkemize girişinin alınan tedbirlerle bu kadar süre geciktirildiğini belirten vatandaşlar açıklama esnasındaki bir detaya dikkat çekti.

Yorgunluktan gözleri kanlandı

6 saat süren Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından Sağlık Bakanı'nın açıklaması esnasında gözlerinin kanlanması vatandaşların dikkatinden kaçmadı. Bakanın virüse karşı ülkemizin korunması için aralıksız çalıştığını gören vatandaşlar, sosyal medyadan destek mesajları paylaştı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, "Yorgunluktan kan çanağı olan bu gözlerinizi unutmayacağız, sayın Bakanı'm" mesajını paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
çinSosyalBoy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105