Zuhal Topal 1,5 milyon dolara villa aldı!

İşte yeni yuvası...

Ekranların sevilen ismi Zuhal Topla, 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı. Topal, geniş kapsamlı bir tadilat başlattı. Ailesiyle Acarkent’ta aldığı villaya taşınmak için gün sayıyor. İşte Zuhal Topal'ın yeni yuvası...Yemekteyiz programının ünlü ismi oyuncu Zuhal Topal, kazandıklarını gayrimenkule yatırmayı tercih etti.1.5 milyon dolara Acarkent’ten tripleks villa alan Topal, taşınmadan önce geniş bir tadilata girişti.

2008 yılında hayatını müzisyen ve prodüktör Korhan Saygıner ile birleştiren ünlü oyuncu, 2013 yılında kızı Lina’yı kucağına almıştı.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; yeni yuvalarını Acarkent’te bulan aile, tadilat ve dekorasyon çalışmaları biter bitmez taşınmayı iple çekiyor.

Doğayı çok seven çift, sitenin sunduğu orman havasını çok sevmiş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.