4 Cana Kıydı 1 Dk Savunma Yaptı

Trabzon’da annesini ve üç kardeşini öldüren katil, duruşmada bir dakika süreyle kendini savundu. Katil, üç sayfadan oluşan mektubunda hastaneye sevkini istedi.

SAVUNMASINI YAZILI YAPTI

Trabzon’un Sürmene İlçesi Yukarı Çavuşlu Mahallesi’nde 4 Ocak 2016 tarihinde annesi Zehra Ragıpoğlu (75), kardeşleri Elmas Ragıpoğlu (50), Ahmet Rapıgoğlu (45) ve yatalak olan Asuman Ragıpoğlu’nu (48) tüfekle öldürdükten sonra polisi teslim olan Ali Ragıpoğlu (54), cinayetin ardından imk kez hakim karşısına çıktı. 4 kişiyi öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Ali Ragıpoğlu, sözlü olarak savunma yapmak istemediğini söyledi.

HAKİM İFADESİNİ OKUDU

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkan, Ali Ragıpoğlu, “Savcılık savunmamamı tekrar ederim” dedi. Ali Ragıpoğlu’nun savcılık aşamasında verdiği ifadesi okundu. Bunun üzerine söz isteyen Ali Ragıpoğlu, “Savunmamda küfür eksiktir.  Kardeşim Ahmet bana, ‘Senin ölünü dirimi s...” diye söyledi. Bende kendimi kaybettim. Tüfeği nasıl aldığımı, emniyeti nasıl açtığımı ve kime nasıl ateş ettiğimi hatırlamıyorum” dedi.

HASTANEYE SEVKİNİ İSTEDİ

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti, tanıkları dinledikten sonra duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Bu arada Ali Ragıpoğlu’nun mahkemeye sunduğu dilekçesinde Bakıröy’de tedavi gördüğünü ve hastaneye sevk edilmesini istediğini yazdığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.