7.5 milyonluk villası çıktı!

Malvarlığını inkar eden Kemal Batmaz'ın 7.5 milyonluk villası çıktı!

FETÖ duruşmasında 20 milyon liralık mal varlığını inkar eden Kemal Batmaz ve eşinin Boğaz manzaralı villa sahibi olduğu ortaya çıktı. İşte Adil Öksüz'ün birlikte ABD'ye gidip geldiği ve Akıncı Üssünde yakalanan Batmaz ile ilgili flaş ayrıntı; Fetullahçı Terör Örgütü'nün gerçekleştirdiği 15 Temmuz darbe girişiminin kilit adamlarından Kemal Batmaz ve eşi Gonca Batmaz'ın mahkemede varlığını inkar ettikleri Beykoz'daki 1 milyon 400 bin dolarlık ( 7.5 milyon TL) villanın sahibi oldukları belgelendi.

170'ER BİN DOLARLIK SENETLER

Batmaz'ın İstanbul Beykoz'daki Beykonak Evleri A Blok'taki villa için 550 bin dolar nakit ödediği geri kalan bedel için de 170 bin'er dolarlık 5 senet yaptırdıkları tespit edildi.

DARBEDEN SONRA BİLE ÖDEMİŞLER
Darbe girişimi sonrası dahi bu senetlerin Gonca Batmaz tarafından ödediği yer aldı. FETÖ'den gizliyerek kendisine mal edindiğinden şüphelenilen Batmaz, Feto'ya hitaben 'Hakkımda iddia edilen 20 milyon liralık malvarlığı gerçek değil muhterem efendim' yazmıştı.Kemal Batmaz Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın 25 Ocak'taki duruşmasında elinde sakladığı bir notu tutukluların olduğu bölüme atmaya çalışırken Jandarma tarafından farkedilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.