ABD OPERASYONA BAŞLADI

ABD Büyükelçiliği resmi Twitter hesabından FETÖ firarisi Ergun Babahan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan tweetini beğendi. MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli bu beğeniye “ABD destekli yeni bir operasyonun da başladığının delilidir. ABD 15 Temmuz’da gayri meşru çocuklarının yenilmesini halen hazmedemiyor.” diyerek tepki gösterdi.

ABD 15 TEMMUZ’U HAZMEDEMİYOR

ABD’nin 15 Temmuz’da yenilmesini hazmedemediğini ileri süren MHP Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, ABD Büyükelçiliği resmi Twitter hesabından FETÖ firarisi Ergun Babahan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan tweetini beğenmesine tepki gösterdi. Gedikli, “Bir "vatansız" firarinin yaptığı paylaşımın ABD’nin Türkiye Büyükelçiliği resmî Twitter hesabından beğenilmesi, ederi 1 dolar olan meczubun sözlerinden daha vahimdir ve ABD destekli yeni bir operasyonun da başladığının delilidir. ABD 15 Temmuz’da gayri meşru çocuklarının yenilmesini halen hazmedemiyor.” dedi.

BAHÇELİ HEDEF ALINIYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP-İYİ Parti-FETÖ-PKK tarafından hedef alınmasının arkasında ABD’nin olduğunun söz konusu tweet ve beğeni ile ortaya çıktığını iddia eden Murat Gedikli, “CHP-İP-FETÖ-PKK ve tüm hainler tarafından hedef alınmasının arkasında ABD’nin olduğu bir kere daha ortaya çıkmıştır.
ABD Büyükelçiliğinin Twitter hesabından FETÖ firarisi birinin “Bahçelisiz Türkiye” özlemini ifade eden twitinin beğenilmesi, özürle geçiştirilecek bir durum değildir.
Bu ince mesaj, Türkiye’de milli cepheye karşı kurulan asimetrik ittifakın sahibinin kim olduğunu artık tüm çıplaklığıyla göstermektedir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, içeride kurulan asimetrik ittifakla Türkiye’nin teslim alınması karşısındaki en büyük engeldir. Sayın Bahçeli’nin ve dolayısıyla MHP’nin böylesine dek bir saldırı altında kalmasının sebeplerinden biride; Çok şükür ki! Küresel stratejik aklın planına çomak sokmasıdır... Hedefte Liderimiz Sayın Devlet Bey'in olması asıl hedefin Emperyalist plana direniş hattının kırılması olduğunu göstermektedir. Hedef ABD'nin uydusu haline gelmiş bir Türkiye'dir. Hedef 15 Temmuz'un rövanşını almak için kurgulanan planın başarıya ulaşmasıdır. Biz ülkücüler bir şeyi çok ama çok iyi biliyoruz ki; Kurt kışı geçiriyor ama yediği ayazı da hiç ama hiç unutmayacak!!!” değerlendirmesinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105