Afrin'de Bir Türk Tankı PYD/PKK'lı Teröristler Tarafından Vuruldu: 5 Asker Şehit Oldu

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Afrin'in kuzeydoğusu Şeyh Horoz bölgesinde harekata katılan bir tank, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet aldı. 5 askerimiz şehit oldu.

İşte konuyla ilgili TSK'dan yapılan açıklama:

TSK'dan yapılan açıklamada, Afrin kuzeydoğusu Şeyh Horoz bölgesinde teröristlerce yapılan saldırı sonucunda bir tankın isabet aldığını belirtti. Açıklamada, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, 03 Şubat 2018 tarihinde, Afrin kuzeydoğusu Şeyh Horoz bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütleri mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı neticesinde isabet alan tank civarında bulunan bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, hayati tehlikesi olmayacak şekilde 5 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

"AZİZ ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz

TANKIN VURULDUĞU YERE HAVA HAREKATI BAŞLADI

TSK'dan yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin kuzeydoğusu Şeyh Horoz bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtaları ile saldırı hazırlığında oldukları tespit edilen PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensuplarına yönelik 03 Şubat 2018 tarihinde saat 17:52'de düzenlenen hava harekâtı neticesinde teröristlere ait sığınak, barınak ve silah mevzii olarak kullanılan hedefler imha edilmiştir" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105