Özel Haber / Enis YILDIRIM

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin dün sabah il yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu gruba attığı video büyük olay yarattı. Argo ve küfürler içeren videonun elden ele Genel Merkeze kadar ulaştığı hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletileceği öğrenildi.

AK Parti’de 25 Mart 2018 tarihinde yapılması planlanan il kongresi öncesi il yönetim kurulunun whatsapp grubunda paylaşılan video olay yarattı.

Revi, dün sabahın erken saatlerinde sözde bir hostesin uçaktaki yolculara güvenlik talimatlarını alaylı ve bel altı muhabbetle dolu videosunu bayan yöneticilerin de ekli olduğu whatsapp grubuna attı. Revi’nin zaman zaman gruba il yöneticilerini motive etmek için bu tür komik videolar attığı öğrenildi.

Bayan yöneticiler son atılan videoyu şaşkın gözlerle izlerken, Revi’nin bu videoyu gruba yanlışlıkla mı yoksa bilerek mi attığı öğrenilemedi.

İntirnette ‘Laz Hostes’ olarak yayılan, argo ve küfürler içeren videonun elden ele Genel Merkeze kadar ulaştığı hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletileceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonAk PartiHaydar Revi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.