AVRUPA İÇİN  KAZANACAĞIZ

Trabzonspor, yarın sahasında Kayserispor’u konuk edecek. Bordo-mavililer, Avrupa ümidini sürdürmek için bu maçı mutlak kazanmak zorunda. Medical Park Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak maçı, hakem Ali Palabıyık yönetecek. Kaleci Esteban ile Durica'nın sakatlıkları devam ederken, Castillo ile Bero’nun ise kadroda yer alabileceği ileri sürüldü. Bu arada kart cezalısı Sosa’nın yerine Abdülkadir’in oynatılması bekleniyor. 

BİLET FİYATLARI: Kategori 6 (Kale Arkaları) 25 TL, Kategori 5 (Doğu 3) 40 TL, Kategori 4 (Doğu 2) 50 TL, Kategori 3 (Doğu 1) 60 TL, Kategori 2 (Batı 2 ) 70 TL, Kategori 1 (Batı 1) 90 TL, VIP Silver 250 TL, VIP Gold 300 TL, Platinum A-C Blok  400 TL, Platinum B Blok 425 TL, Misafir Tribünü: 30 TL.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.