Bankalar tapu dağıtıyor

Türkiye’de faaliyet gösteren bankalar adeta tapu dağıtıyor. Çeşitli nedenlerle vatandaşların elinden bankalara geçen bina, daire, ofis ve arsalarda Doğu Karadeniz’de toplamda 64 tapu bankaların elinde bulunuyor. Bölge’de bankalarda en çok tapusu bulunan il 34 tapu ile Artvin olurken Rize ise 1 tapu ile son sırada yer aldı. Trabzon’da ise 11 tapu bankaların elinde bulunurken tapuların toplam değeri ise 1 milyon 80 bin lira olarak açıklandı.

Tapu.com’un verilerine göre Türkiye’de faaliyet gösteren bankalar adeta tapu dağıtıyor. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yer alan Trabzon, Artvin, Rize, Gümüşhane ve Giresun’un bankalarda olan tapu istatistikleri açıklandı. Buna göre Artvin bankalarda olan tapu sayısında bölge lideri olurken Rize ise son sırada yer aldı. Artvin’de bankaların elinde olan 34 tapunun toplam değeri 2 milyon 949 bin olarak kayıtlara geçti. Trabzon’da ise 11 tapu bankaların elinde. Trabzon’daki tapuların toplam değeri ise 1 milyon 80 bin lira. Bu kentlerin ardından Giresun 11 tapu ve toplamda 1 milyon 269 değer ile dikkat çeken bir diğer il. Gümüşhane’de ise 7 tapunun değeri 679 bin lira olurken, Rize’de 1 tapunun değeri ise 130 bin lira olarak kayıtlara geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105