Bayramda birlik ve beraberlik mesajları verildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Trabzon İl Teşkilatının düzenlediği Bayramlaşma Programına katıldı. Kurban Bayramının 2. Gününde Atatürk Alanı Meydan Parkında düzenlenen bayramlaşma programına çok sayıda Trabzonlu iştirak etti. Bakanlar Süleyman Soylu ve Cahit Turhan’ın yanı sıra Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, Trabzon  Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“KIRGINLIKLARI, DARGINLIKLARI UNUTALIYIZ”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Bayramların güven ve huzur ortamında gerçekleştirilmesinde büyük önemi bulunan güvenlik güçlerine teşekkür eden Bakan Turhan, “Trabzon’da Trabzon’un en eski meydanında Kurban Bayramını idrak etmek için bir araya geldik. Tüm Trabzon’un bayramı kutlu olsun. Sizlere Cumhurbaşkanımızın selamını getirdik. Bayram paylaşmaktır. Bayram kadim değerlerimizin zirveye çıktığı bir bayramdır. Bu bayram çok şükür huzur ve güven içerisinde ülkemizde geçiyor. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bu birlik ve beraberlik için ülkemizin her köşesinde ülke güvenliği için çalışan mücadele eden güvenlik güçlerimize, yine hastanelerde nöbet tutan sağlık görevlilerimize ve kamu görevlilerimize teşekkür ediyorum. Onlar bizim huzur içerisinde bayramlaşmamız için çalışıyorlar. Birlik ve beraberliğimizi yaymak, bir birimizle kucaklaşmak hepimiz için çok önemli. Bu bayramları bunun için bir fırsat olarak görmek lazım. Kırgınlıkları, dargınlıkları unutup milletimizle birlikte bayramın idrak edip o güzel duygularını yaşamamız lazım. Allah bu millete tuzak kuranlara aman vermesin.” şeklinde konuştu.

 “BİRİLERİ KONUŞUR AK PARTİ YAPAR”

Bayramlaşma merasiminde Milletvekilleri adına konuşan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Bu bayramda çifte mutluluk yaşıyoruz. İçişleri Bakanımız, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızla beraber bu zenginlikleri yaşıyoruz. Bu sene ikinci mutluluğu yaşadık. Bölgemizin en büyük tarım ürünü olan fındık çok önemliydi. Bu sene burada Giresunlu arkadaşlarımız var. Giresun, Ordu, Samsun, Zonguldak, Sakarya ve Düzce milletvekilleriyle beraber biz dedik bölgenin milli ürünü olan fındık için canla başla mücadele ederek, vatanına ve milletine bağlı bu insanların bu ürününe çok erken fiyat açıklayarak değerlendirmek lazım. 2 ay milletvekilleri ile beraber yaptığımız çalışmalar neticesinde aldığımız netice şuydu:  Fındık sezonu başlamadan önce fiyatın açıklanması.  Milli ürüne yakışır bir fiyat açıklanması.  TMO’nun devreye girmesi…  Alan temelli desteklemenin devam etmesi diye.  Cumhurbaşkanımız ve Tarım Bakanımızla konuştuk.  Bu sene fındık sezonu başlamadan önce fındık fiyatı açıklandı. Milli ürüne yakışır şekilde açıklandı. TMO devreye girecek tüm hazırlıklarını yaptı. Alan temelli destekleme devam edecek. Birileri konuşur AK Parti yapar. Fındık üreticisinin sesine kulak veren başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bölgemize çifte bayram yaşattıklarını için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu bayramlaşmada yaptığı konuşmada, “Güzel şehrimin güzel insanları... Her birinizin bayramını içten kutluyorum. Birlik ve beraberlik, huzur içerisinde sağlık ve afiyet içerisinde nice bayramlarda beraber olmamızı niyaz ediyorum.”  dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.