Bir köyden iki hırsızlık

gazete61.net / Özel Haber

Trabzon’un Maçka İlçesi’nde Eren Bülbül ve Başçavuş Ferhat Gedik’i şehit eden teröristlerin şimdi de iki ayrı evden gıda maddesinin yanı sıra tıraş makinesi ve pil çaldığı belirlendi. 
TIRAŞ MAKİNESİ VE PİL ÇALDILAR
Trabzon’un Maçka İlçesi Sındıran Mahallesi Harmancık Mevkinde iki ayrı eve girdiği belirlenen teröristlerin iki ayrı evde de hırsızlık yapıldığı belirlendi. Köprüyanı Mahallesi’nde 11 Ağustos tarihinde Başçavuş Ferhat Gedik ve 15 yaşındaki Eren Bülbül'ü şehit eden teröristler bu mahalleye yaklaşık 5 km. mesafede bulunan Sındıran Mahallesi’nde iki ayrı eve girdi. Harmancık mevkiinde 24 -30 Ağustos tarihleri arasında iki eve girdiği belirlenen teröristlerin gıda maddelerinin yanı sıra tıraş makinesi ve pil çaldığı belirlendi.  
GIDA MADDESİNİ NASIL TAŞIDILAR
Jandarmaya başvuran E.Ç. ve M.T. adlı iki kişi evlerine döndüklerinde hırsızlık yapıldığını fark ettiğini söylediler. E.Ç.’nin evinden ekmek, çikolata, bayram şekeri, et, tavuk, terayağ, şeker, peynir, çay, yağ ve pil çalan teröristlerin M.T.’nin evinden ise makarna, yoğurt, tuz, şeker, bulgur, pirinç, peynir çaldığı tespit edildi. Teröristlerin çaldıkları gıda maddesini nerede sakladığının araştırıldığı öğrenildi. 
BÖLGEYE SIZMAK İSTEYENLER VAR 
Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’i şehit eden teröristlerin aynı kişiler olduğunu değerlendiren güvenlik güçleri, teröristlerin bölgedeki büyük şantiyelerde çalışan ve fındık işçisi olarak bölgeye gelen grupların içine sızan teröristlerden yardım alıp almadığını da araştırdığı öğrenildi. Bu arada bölgeye bazı terörist grupların ulaşma çabasında olduğu ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105