BU BİR BAŞARI ÖYKÜSÜDÜR

Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi’nde mübaşir olarak görev yapan Emin Tavukçu’nun azmi herkesi şaşkına çevirdi. Süleyman Demirel Üniversitesi iktisat ve adalet Yüksek Okulu’ndan mezun olan Emin Tavukçu, Adalet Bakanlığı sınavlarına girerek, mübaşir oldu. Trabzon’da görev yapan Tavukçu, YKS sınavına girdi ve İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. Tavukçu hakim olmak istediğini söyledi.

Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi’nde mübaşir olarak görev yapan Emin Tavukçu’nun hedefi büyük. Süleyman Demirel Üniversitesi iktisat ve adalet Yüksek Okulu’ndan mezun olan Emin Tavukçu, Adalet  Bakanlığı sınavlarına girerek, mübaşir oldu. Trabzon’da görev yapan Tavukçu, YKS sınavına girdi ve İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. Hakim olmak istediğini belirten Tavukçu, mübaşir olarak çalışmasının önümüzdeki süreçte kendisine hukuki ve meslek artılar katacağını inandığını söyledi. Tavukçu Trabzon Adliyesi’nden Bölge Adliyesine Mahkemesine mübaşir olarak tayin oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Laz uşağı 4 yıl önce

Kendisini azminden ötürü tebrik ediyorum. Bize bıyle gençler lazim. Herkese örnek olsun

Avatar
Lazut 4 yıl önce

Tebrik ederim, genç kardeşimin başarılarının devamını dilerim

Avatar
Hami 4 yıl önce

Adamdaki azme bak muhtemelen çok iyi bir avukat, hakim, savcı olur adam direk mutfaktan çıkmış bilmediği bir şey yoktur

Avatar
Melek 4 yıl önce

Helal olsun...

Avatar
Nisa 4 yıl önce

Benim hayalimi gerçekleştirmiş keşke ben de hukuk okuyabilsem çok güzel gerçekten emeğine sağlık başarılar...

Avatar
Ceylan 4 yıl önce

Keşke bende kazanabilsem gurur verici

banner63

banner105