ÇAKIR ZULAYI PATLATTI

Trabzon Jandarmaya Komutanlığı'na ait Çakır isimli narkotik köpeği  zulaları bir bir patlatarak uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Trabzon’un Of İlçesi Sıraağaç Mahallesinden KOM  ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde kenevir bitkisinin ekildiği tespit edildi. Uyuşturu yetiştirildiği eve operasyon düzenleyen ekipler, Y. Ç (49) isimli şahsın kenevir bitkisi ektiğini jandarmaya ait Çakır isimli köpeğin yardımıyla buldu. Operasyonda 25 adet kenevir ve 18 gram kubar esrar ele geçirildi. 

Araklı İlçesi Hasköy Mahallesinde yapılan çalışmalar neticesinde ise şüpheli F.T.'nin kenevir bitkisi ektiğinin öğrenilmesi üzerine KOM ekiplerini düzenlediği operasyonda, şüphelinin ev ve eklentilerinde yapılan aramada, evde 500 gr kubar esrar maddesi, evin bahçesinde ise 74 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Her iki olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonJandarmaçakır
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.