Cezaevinde toplu firar

gazete61.net / Özel Haber

KAN VE İDRAR VERİP FİRAR ETTİLER 
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, uyuşturucu ile mücadele etmek için yeni bir proje başlattı.  Proje kapsamında, uyuşturucu madde kullanmak, satın almak, ticaretini yapmak ve temin etmek suçlarından cezaevlerinde tutuklu ve hükümlü bulunanların uyuşturucu kullanıp kullanmadığının belirlenmesi için kan ve idrar örneklerinin alınmasına karar verildi. Bu proje kapsamda ilk gün 12 mahkum Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’na sevk edildi. 
HAKLARINDA ARAMA KARARI ÇIKARILDI
Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı’nda mahkumların kan ve idrar örnekleri alındı. Görev yerlerine ve cezaevine dönmesi beklenen mahkumlar, kan ve idrar örneklerini verdikten sonra firar ettiği ortaya çıktı. İkisi adliye de görevli 11 mahkumun yarı açık cezaevinden firar etmesinin ardından haklarında yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi. 
11 FİRARİ MAHKUM HER YERDE ARANIYOR 
Yarı açık cezaevinden firar eden mahkumların yakalanması için polisin harekete geçtiği öğrenildi. Jandarmanın bulunmadığı Akçaabat Yarı Açık Cezaevindeki mahkumların uyuşturucu kullandığı için firar ettiği ileri sürüldü. Bu arada Bahçecik Cezaevi’nden getirilen kan ve idrar örnekleri alınan mahkumun tekrar jandarma eşliğinde cezaevine getirildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.