BAŞKANDAN BÜYÜK GAF

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na katlı otopark inşaatını gezdiği sırada genç bir çift işsizlik siteminde bulunuldu. Genç çiftten Gökhan Öztürk’ün, belediyeye intihar teşebbüsünde bulunanların işe alındığına dair iddiaları ileterek,  “Biz de bir yere mi çıkalım?” sözlerine Başkan Zorluoğlu, “Biz o şekilde kimseyi almıyoruz. Çıkana atla diyoruz, atlıyor.” biçiminde yanıt verdi.

BAŞKANA İŞSİZLİK SİTEMİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Büyükşehir’in devam eden projelerini gezdi. Projeleri yerinde inceleyen Başkan Zorluoğlu’nun son durağı Tanjant Yolu üzerinde bulunan Katkı Otopark inşaatı oldu. İnşaat alanından ayrılırken evli genç bir çift tarafından Başkan Zorluoğlu’na işsizlik sitemi geldi. Gökhan Öztürk isimli genç, eşini yanına alarak Başkan Zorluoğlu’na 3 yıldır işsiz olduğunu ve belediye dâhil iş bulamadığını belirterek, “Askerden geleli 3 yıl oldu. Eşim hemşire, benim mesleğim tekstil. İş bulamıyorum. 200 bin lira borcum var. Her işi yaparım.” sözleriyle çaresizliğini dile getirdi. Başkan Zorluoğlu da, “Ocak ayı içerisinde belediyemizin ilan sayfasından iş ilanları yayınlıyoruz. Senin durumuna uygun bir pozisyon bulup müracaat edeceksin. Şartlar tutacak, biz de seni değerlendireceğiz.” yanıtını verdi.

“ÇIKANA ATLA DİYORUZ, ATLIYOR”

İşsizlik siteminde bulunan Gökhan Öztürk, Başkan Zorluoğlu’na Büyükşehir Belediyesine intihar teşebbüsünde bulunanlarla sicili bozuk olanların alındığına dair iddialarda bulundu. Öztürk, “İnsanın biri Karşıyaka’da viyadüklerin ayağına çıkıyor, sicili var. “Kendimi atarım” diyor. Bu kişi 4 senedir belediyede çalışıyor. Biz de mi çakalım bir yere?” dedi. Başkan Zorluoğlu tarafından sitemlerini ileten Gökhan Öztürk’e verdiği ‘intihar’ örneği üzerinden yanıt geldi. Belediyeye bu biçimde alım yapılmadığını dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Biz o şekilde kimseyi almıyoruz. Çıkana atla diyoruz, atlıyor.” diye yanıt verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.