ÇILDIRTAN TAYİN

Trabzon’da sürgün edilen polis memuru emniyette korku dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Tugay Ş. dün sabah görev almak üzere emniyete gitti. Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne tayin edildiğini öğrenen Tugay Ş. asayiş şubedeki odadan çıkarak soluğu müdürlük katında aldı. Kendisine haksızlık yapıldığını ileri süren Tugay Ş. beylik silahı kafasına dayayarak, sürgünü hazmedemeyeceğini, ölmek istediğini söyledi. Bu sırada odasından çıkan şube müdürleri ve emniyet müdür yardımcıları Tugay Ş.’yi ikna etmeye çalıştı. Bir süre sonra Tugay Ş. silahını emniyet müdür yardımcısına teslim etti. Gözaltına alınan ve ifadesine başvurulan Tugay Ş.için  emniyet genel müdürlüğünün müfettiş görevlendireceği öğrenildi. Tugay Ş.’nin isyanının altında savcıyla yaşadığı tartışma çıktı.

SAVCIYLA TARTIŞTI

Trabzon’da trafikte yaşanan bir olayda vatandaşa silah çektiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve gözaltına alınan Tugay Ş. tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan polis memuru tartıştığı savcının kendisine sarf ettiği, “O bıyıkları uzatmakla ülkücü ve milliyetçi olunmaz” sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Yaşanan bu olayın ardından emniyet genel müdürlüğü Tugay Ş’nin Gaziantep’e tayin edilmesine karar verdi. Eşi yatalak olduğu öğrenilen Tugay Ş.’nin mahkeme kararıyla geri dönebileceği öne sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.