Daha iyi olacağım

İlk maçında oynadığı futbol ve şık paslarıyla tam not alan Jose Sosa, tribünlerdeki coşkulu atmosferi sevdiğini dile getirdi, “Takıma alışınca daha iyi olacağım” dedi

MİLAN'DAN transfer edilen Jose Sosa ilk maçında klasını kanıtladı. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, ayağının tozuyla çıktığı Gençlerbirliği karşısında orta sahada oyunu mükemmel yönlendirirken, tekniği, oyun zekası ve şık pasları ile otoritelerden tam not aldı. Sosa, Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı'ndaki atmosferden etkilendiğini belirterek, "Tribünlerdeki müthiş coşkuyu, taraftarların motivasyonunu sevdim. İyi ki Trabzonspor'a gelmişim" dedi.

YÖNETİME DE 'OH BE' DEDİRTTİ

Zamanla daha iyi olacağını kaydeden yıldız, "Takım arkadaşlarımı, oyun stilini tanıdıkça her şey daha güzel olacak" diye konuştu. Öte yandan Arjantinli virtüöz, başarılı futbolu bu transferde yüksek bir maliyetin altına giren yönetimin de yüzünü güldürdü.

.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporSosaJose Sosa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.