Diyarbakır'da 61 plaka teyyakuzu

Diyarbakır’da biri Trabzon plakalı iki aracın eylemde kullanılacağı bilgisi polisi alarma geçirdi. Polis iki aracı kent sokaklarında arıyor.  

DİYARBAKIR POLİSİ 61 PLAKALI ARACI ARIYOR

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, kentte biri 61 plakalı iki aracın bombalı sansasyonel bir eylem yapacağı bilgisi üzerine alarma geçti. Araçlardan birinin geçen ay Kocaköy ilçesi yakınların saat 15.00 sıralarında göründüğünü tespit eden istihbarat birimleri, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nü bomba yüklü olduğu ileri sürülen iki araç için teyakkuza geçirdi. Diyarbakır Polisi,  örgütün muhtemel eylemlerinde kullanılmasını planladığı iki aracı sokak sokak arıyor. 

PKK İLK KEZ 61 PLAKALI ARAÇ KULLANACAK

PKK/KCK terör örgütlerinin faaliyetleri deşifre atmak amacıyla yapılan çalışmalar çerçevesinde daha önce 61 plakalı araçların terör eylemlerinde kullanılmadığı ve bu plakalı araçlara bölgede güvenilir gözüyle bakıldığı için örgütün yeni eylemlerde kullanılmasının mümkün olduğu belirlendi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nün tüm birimlere yönelik gönderdiği uyarası yazısında sansasyonel tarzda eylem yapmayı planlayan örgütün biri Trabzon plakalı iki araçla keşif yapabileceğine dikkat çekildi. Yazıda, Diyarbakır’da olası bir eylem için terör örgütünün kullanmayı planladığı 61 plakalı araçların hassasiyetle incelenmesi istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.