Emniyet Müdürü 34 Yılın Hesabını Sordu

gazete61.net / Özel Haber

İçişleri Bakanlığı’nın kararnamesiyle Çankırı Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Rize Emniyet Müdürü Saadettin Aksoy, 34 yıldır FETÖ üyeleri ile mücadele ettiğini söyledi.

Rize Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunduğu 10 aylık süre içerisinde gerçekleştirdiğini operasyonlarla büyük bir başarı elde eden Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'un Çankırı'ya tayini Rizelileri çok üzdü. Rize'de görev yapan uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan, Fetullah Terör Örgütü Üyelerini adalete teslim eden Aksoy,  sosyal medya hesabına veda mektubu yayınladı. 

Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy'un "34 Yıldır FETÖ’cü Hainlerin İftira ve Kumpaslarıyla Karşı Karşıyayım’ başlığı altında şu mesajı yayınladı. 
 “34 yıldır FETÖ’cü hainlerin iftira ve kumpaslarına maruz kalıyorum. Netice iftiracıların hepsi cezaevinde, uşakları mahkemede hesap vercek. Ben mi? Çok şükür dimdik ayaktayım. Bu iyilerle kötülerin savaşı. Aynı tarafta olan insanları birbiriyle savaştıramazsınız. İyilik her zaman kazanır. Biz aile ve devlet terbiyesi almış insanlarız. Nerede ihtiyaç var ise ve nerede uygun görülürse orada var gücümüzle çalışırız. Rizeli dostlarımız, büyüklerimiz ve kardeşlerimiz, benden nöbeti devralacak kardeşim de aynı azimle göreve devam edecektir. Sizler onu da bağrınıza basıp el birliği yaparsanız, Rize hak ettiği örnek şehir ünvanına kavuşacaktır. Rize’de göreve başladığım gün, FETÖ’ye müzahir bir internet haber sitesinde, yıllardır yaptıkları gibi iftira nitelikli yapılan bir asılsız haberden (Ben dava açar açmaz, teyit etmeden yayınladıkları için özür metni yayınlayıp, benden ve ailemden özür dilediler. İftira davamız hala devam ediyor) medet umarak, kuyruk acılarının intikamını almaya çalışanlar, ben akşam kafamı yastığa koyduğumda huzur duyuyorum, siz? 
(Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allah’ü Teâlâ onu Cehenneme sokar.) [Ebu Davud]
FETÖ’cüleri masum göstererek, 15 Temmuzda neticeye göre tavır alanları, kendilerini gizlemek için her yola başvuranları aklamaya çalışarak kimseyi kandıramazsınız. Şehitlerimizin ahından kurtulamazsınız. Benim kefilim devletim, ailemin kefili de benim. Siz kendinize bir kişi kefil bulabilir misiniz acaba? Ben çalışmaya, siz kudurmaya devam. Sevenlere selam olsun”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.