EREN’İN EVİNE 4 KEZ GİRMİŞLER

Trabzon Maçka İlçesi Köprüyanı Mahallesi’nde Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte 15 yaşındaki Eren Bülbül’ü şehit eden teröristlerden KAWA kod adlı Behruz Dudkanlu’nun Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ü şehit ettikten sonra kırsala yaptıkları telsiz görüşmelerinde eleştiri aldıklarını söyledi.

KENDİLERİNİ GÖRENE PARA VERMİŞLER

Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül’ün şehit edilmesi olayı ile ilgili soruşturma tüm hızıyla devam ederken, tutuklu bulunan terörist Behruz Dudkanlu’nun ifadeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Terörist Behruz Dudkanlu’nun hırsızlık için Eren Bülbül’ün evine 4 kez girdiklerini belirterek,  çaldıkları gıda maddelerini 20 dakikalık yürüyüş mesafesine taşıyarak gömdüklerini söylediği öğrenildi. Terörist Dudkanlu’nun kendilerini bölgede gören bir kadına evinden çaldıkları erzak karşılığında para verdiklerini itiraf etti.

TONYA BÖLGESİNDE BİR HATFA KALMIŞLAR

Behruz Dudkanlu, Eren Bülbül’ün şehit edilmesini ardından üstlerine verdikleri eylem bilgisi sonucunda sivil vatandaşı şehit ettikleri için eleştiri aldıkları söyledi. Ayşe Bülbül’ün evinden çaldıkları erzakları yürüyüş yolundaki izleri silmek istedikleri sırada askerlere ateş ettiklerini belirten Dudkanlu, 22 Mayıs 2019 tarihinde yer göstermede sığınığı gösterdiği ortaya çıktı. Teröristlerin saldırını ardından bir hafta süreyle Tonya Bölgesi’nde kaldıklarını söylediği belirlendi. Bu arada terörist Buhruz Dudkanlu, beraberinde bulunan teröristler hakkında bilgi verdiği öğrenildi. 

Anahtar Kelimeler:
MaçkaTeröristTonyaKawa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.