Görevi Devraldı

gazete61.net / Özel Haber

Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Orhan Çevik dün görevine başladı. Çevik, Kurban Bayramı'nın birinci günü Trabzon'a gelerek görevi Ahmet Hakan Arıkan'dan devraldı.

EMNİYETTE KARŞILAMA TÖRENİ 

Trabzon Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Orhan Çevik, dün görevi devralmak üzere Trabzon’a geldi. Emniyet müdürleri kararnamesi sonucunda Iğdır’dan Trabzon’a atanan Orhan Çevik, Kurban Bayramı'nın ilk günü Trabzon'a gelerek görevine başladı. Kararname ile Emniyet Genel Müdürlüğü Koordinasyon Daire Başkanlığı görevine atanan Ahmet Hakan Arıkan'dan görevi devralan Çevik’e Trabzon Emniyet Müdürlüğü önünde karşılama töreni düzenlendi. 

BİRLİKTE BAKANI KARŞILADILAR

Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe müdürlerinin yer aldığı karşılamadan sonra iki emniyet müdürü bir süre sohbet etti. Daha sonra Orhan Çevik, müdür yardımcıları ve şube müdürlerinden brifing aldı. İki müdürün dün akşam İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu karşıladığı bugün ise bir araya geleceği ileri sürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105