İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU YENİDEN SOSYAL MEDYADA

İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU YENİDEN SOSYAL MEDYADA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 26 Şubatta memleketi Trabzon’da AK Partili gençlere yönelik yaptığı konuşmada istifa sinyali vermiş ve bu açıklaması kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Sosyal medya hesabı twitterı aktif olarak kullanıldığı bilinen Soylu, 26 Şubat’tan bu yana hesabını hiç kullanmamış, Soylu’nun bu tavrı dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmamıştı. Bakan Soylu uzun bir aradan sonra hesabını 11 Mart itibarıyla tekrar kullanmaya başladı. İlk kez AK Parti Bolu Kongresi ile ilgili tweet atan Soylu “Her bir kongremizle, geleceğin Güçlü Türkiye'sini inşa yolunda adım atıyor ve Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ilk günkü heyecanla, geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz AK Parti Bolu İl Kongremiz hayırlı olsun.” paylaşımında bulundu.

*

ESKİ AK PARTİ İL YÖNETİCİSİ KADİR SERT, ANKARA’DA KİMLERİ ZİYARET ETTİ

Eski AK Parti Trabzon İl Yöneticisi Kadir Sert, bugünlerde Ankara’da çeşitli ziyaretler gerçekleştiriyor.

Sert, ilk olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ardından AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Eski Bakan Cevdet Yılmaz’ı son olarak ile AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’yı ziyaret etti. Sert, ziyaretlerini dün de sürdürerek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan’ın konuğu oldu.

Sert’in bu ziyaretleri ne anlama geliyordu? Sert’e ziyaretlerinin sebebini sorduk. Sert, “Gecikmiş ziyaretlerdi bunlar. Trabzon’da yaşanan gelişmelerle ilgili bazı görüşmelerim oldu. Trabzon’da rüzgar Mart ayında sert esecek. Bu böyle biline.” dedi.

*

MHP İL BAŞKANI BİRİNCİ’NİN ÇARŞIBAŞI PROGRAMINA GÖREVDEN ALDIĞI KUL DA KATILDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci’nin ilçe ziyaretleri devam ediyor. Birinci, önceki gün il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sırasıyla Düzköy, Tonya, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerini ziyaret etti. 18 Mart’taki kurultayın yanı sıra AK Parti ile yapılan ‘Cumhur İttifakı’yla ilgili soruları da yanıtlayan Birinci’nin Çarşıbaşı ziyaretinde ise dikkat çeken  bir gelişme yaşandı.

Birinci’nin MHP Çarşıbaşı İlçe Teşkilatının yeni ilçe binasında gerçekleşen programa ilçe Başkanı Mümin Nuhoğlu’nun yanı sıra görevden aldığı eski ilçe başkanı Halil Kul da katıldı.

İkili arasında neler konuşuldu bilemiyoruz ama partililer bunun ilginç bir buluşma olduğunu ifade ettiler. 2019 Yerel Seçimlerinde belediye başkan adaylığı düşünen Kul’a MHP’den vize çıkacak mı? Birinci ve Genel Merkez Kul’un adaylığını onaylayacak mı, bekleyip göreceğiz.

*

SÜLEYMAN AYDOĞDU İYİ PARTİ’NİN YENİ YÖNETİMİNDE NEDEN YER ALMADI?

İYİ Parti’nin Trabzon’daki kurucu yönetiminde bulunan Süleyman Aydoğdu, ilk kongre sonucu oluşan yeni yönetimde ise yer almadı.

Aydoğdu’yla ilgili ortaya farklı iddialar atılırken dün kendisi ile konuştuk.

Aydoğdu, “Hakkımdaki iddialara cevap verme gereği bile duymuyorum. Ben Trabzon siyasetinde il başkanlığı ve genel idare kurulu üyeliği yapmış bir kardeşinizim. Kongreden 10-15 gün önce hem sayın il başkanımız Hasan Saka’ya hem de partideki bazı arkadaşlarıma yeni yönetimde yer almama noktasındaki düşüncemi ilettim. Bir partiye gönül vermişseniz ille de yönetimlerde görev almanız gerekmez. Dışarıda kalarak da partinize katkılarınızı sunabilirsiniz. Güzel bir yönetim oluştuğunu düşünüyorum. İl dışında olmama rağmen kongre salonuna geldim ve saat 14.00’dan saat 17.00’a kadar da salonda konuşmacıları dinledim. Gönül koymuş olsam orada ne işim vardı. Ben İYİ Parti’nin Trabzon’da iyi bir noktaya geleceğine inanıyorum. Bunun için de mücadelemi sürdüreceğim. İYİ Parti Trabzon İl Başkanlığı 1. Olağan Kongresi büyük bir coşku ve katılımla yapılmıştır. İl başkanlığına yeniden seçilen Hasan Saka başta olmak üzere yeni seçilen değerli yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Allah yardımcıları olsun. Şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Süleyman Aydoğdu gibi Osman Karaduman’ın da yönetim dışında kalması kulislerle farklı yorumlara neden oldu.

*

AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI TÜRKMEN’İN YEREL BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yerel Buluşmalar etkinlikleri kapsamında Akçaabat Belediyesince düzenlenen toplantıda Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ağırlandı. Akçaabat Horon Restoran’ta düzenlenen toplantıya;  Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ak Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Ak Parti Akçaabat Teşkilat Başkanı Hüseyin Altıntepe, belediye başkan yardımcıları Osman Parlayan ve Cevat Birinci, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.

Eğitim ve öğretimin ülkeler için büyük önem taşıdığını belirten Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, eğitim camiasının görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, “Eğitim önceliğimizdir. Eğitim kalitesinin artması için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
SOKAKTAN AL HABERİ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.