Kahreden ölüm!

Mehmet foseptik çukuruna düştü!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde oyun oynarken bir anda ortalıktan kaybolan 5 yaşındaki Mehmet Güreke, ailesi ve yakınları tarafından aranmaya başladı. Küçük çocuk, 2 metre derinliğindeki foseptik çukurunda hareketsiz halde bulundu. Mehmet'in yakınları sinir krizleri geçirdi.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'ne bağlı Kalfalar Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde en son sokakta oyun oynarken görülen 5 yaşındaki Mehmet Güreke, aniden ortadan kayboldu. Ailesi, mahalle sakinleri ile birlikte küçük çocuğu aramaya başladı. Bir süre sonra Güreke, en son görüldüğü sokak yakınlarında, yaklaşık 2 metre derinliğindeki foseptikte hareketsiz bul

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

DHA'da yer alan habere göre ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çukurdan çıkarılan Güreke'nin yaşamını yitirdiğini belirlendi. Mehmet Güreken'in cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından, otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaFoseptikSiverek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.