KALKINMA’DA YILBAŞI FACİASI

Trabzon’da yılbaşı gecesi arkadaşlarıyla birlikte alkol aldığı ve uyuşturucu kullandığı iddia edilen bir genç komaya girerek hayatını kaybetti. 
ARKADAŞLAR YILBAŞI GECESİ BULUŞTU 
Trabzon Kalkınma Mahallesinde yılbaşı gecesi bir grup arkadaşıyla birlikte eğlenen Ö.F.K. adlı genç, gecenin ilerleyen saatlerinde aldığı alkolün etkisiyle fenalaştı. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Ö.F.K. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gecede alkol ile birlikte uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen gencin ölüm sebebi otopsi sonrasında ortaya çıkacağı belirtildi.
OTOPSİNİN ARDINDAN TOPRAĞA VERDİLDİ 
Bir süre önce İstanbul Havalimanı inşaatında çalıştığı öğrenilen Ö.F.K.’nın İsveç’in Göteborg şehrinde yaşadığı izin alarak yılbaşı tatilini geçirmek üzere memleketine geldiği ortaya çıktı. 5 arkadaşıyla buluştuğu ileri sürülen Ö.F.K, otopsinin ardından gözyaşları arasında Düzköy’ün Çal Mahallesinde toprağa verildi. Bu arada olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yılbaşı eğlencesinde kimlerin uyuşturucu kullandığını belirlerken, uyuşturucu maddenin nereden veya kimlerden satın alındığını araştırdığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturmanı İstanbul’a kadar uzanacağı, uyuşturucuyu satan kişilerin bulanacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.