KATİL SORGUDA CİNAYETİ ANLATTI

Gümüşhane’de cinnet geçiren 68 yaşındaki Necati Ö., üç çocuğunu ve eşini kurşun yağmuruna tuttu. Yaralanan Hicabi Ö. (44) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Atilla Sait Ö. ve Recep Ö. kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Öfkeli kocanın eşi ise saklanarak kurşunlardan kurtulmayı başardı.  

ÖFKELİ BABA ÇOCUKLARINA ATEŞ AÇTI  

Gümüşhane’nin Bağlarbaşı Mahallesi’nde bir süredir yalnız yaşayan Necati Ö., kendisini ziyaret eden çocuklarını ve eşini tersleyerek eve almadı. Bunun üzerine çıkan tartışmanın ardından silahını çeken Necati Ö., eşine ve çocuklarına kurşun yağdırdı. Baba Necati Ö.’nün silahından çıkan kurşunlar üç kardeşi yaraladı. . Öfkeli kocanın eşi ise saklanarak kurşunlardan kurtulmayı başardı.  

YARALANANLAR HASTANEYE KALDIRILDI  

Baba Necati Ö.’nün silahından çıkan kurşunlarla göğsünden vurulan Hicabi Ö. kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda yaralanan Recep Ö.'nün (40) ise Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken,  CHP eski İl Başkanı Atilla Sait Ö. (42) ilk müdahalenin ardından Trabzon Kaşüstü Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.  

BABA, CİNAYET SUÇUNDAN TUTUKLANDI  

Bir oğlunu öldürmek ve iki oğlunu da yaralamak suçundan gözaltına alınan Necati Ö. cinayet masası dedektiflerine işlediği cinayeti ayrıntılarıyla anlattı. Necati Ö., eşinin kendisini aldattığını ileri sürerek, boşanmak istediğini fakat çocuklarının buna karşı çıktığını söyledi. Necati Ö., “Üç oğlum ve eşim evime geldi. Onları eve almayınca, evime dışarıdan ateş açtılar. Bende onlara karşılık verdim” dedi. Sorgunun ardından savcılığa çıkarılan  Necati Ö., sevk edildiği nöbetçi hakim tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.  Necati Ö.’nün başka bir kadınla evlenmek istediği iddia edilirken, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yaşadığı öğrenilen üç çocuk babası Hicabi Ö.’nün Darıca’da toprağa verileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105