Kaya düşme sorunu çözülecek

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Kanuni Bulvarı nedeniyle Boztepe’de yapımı devam eden tünel inşaatından etkilenen Esentepe halkı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Cora, inşaat nedeniyle oluşan kaya düşme sorununu da en kısa sürede çözeceklerini belirtti.

ESENTEPE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Kanuni Bulvarı nedeniyle Boztepe’de yapımı devam eden tünel inşaatından etkilenen Ortahisar ilçesi Esentepe Mahallesi halkı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Esentepe’de vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Cora, “Maşatlık Sahası'nda gençlerle bir araya geldik. Trabzon futboluna nice isimler yetiştirilmesine katkı sağlayan bu sahanın daha iyi koşullarda hizmet vermesi için mücadele edeceğiz. Sahanın üzerindeki kayaların çelik ağ ile örülmesi için ilgili kurumlarla görüştük. Tünel inşaatı nedeniyle oluşan kaya düşme sorununu en kısa sürede çözeceğiz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.