Kesileceği sırada çay tarlasına kaçtı

Rize merkeze bağlı Selimiye köyünde kesileceği sırada sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, uzun uğraşlar sonucu 3 uyuşturucu iğne ile sakinleştirilebildi.

Rize’de sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa ortalığı birbirine katarken,  önüne çıkan 1 kişiyi yaraladı.  Merkeze bağlı Selimiye köyünde kesileceği sırada kaçan kurbanlık boğa gözü bağlı halde çay tarlasına girerek kendisini yakalamaya çalışanlara zor anlar yaşattı.

Rize Belediyesi veteriner ekiplerinin uyuşturucu iğne ile sakinleştirmeye çalıştığı boğa,  ip ile kendisini yakalamaya çalışan kasaba saldırdı. 3 uyuşturucu iğne atılan boğa, 2 saat sonra sakinleşince ancak yakalanabildi.

Çevrede toplanan vatandaşlar boğanın yakalanmasını meraklı gözlerle izlerken, Aziz Yılmaz adlı bir vatandaş boğayı yakalamaya çalışırken saldırısına uğradı. Belediye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yakalanan boğa, sahibi Dursun Yılmaz teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.