KTÜ'de büyük yenilik

KTÜ’de büyük yenilik

Karadeniz Teknik Üniversitesi yılın ikinci yarısında yapacağı eğitim harcamalarında kampüslerini yenileyecek. KTÜ, gerçekleştireceği düzenleme çalışmaları kapsamında Makine ve Harita Mühendisliği çevre düzenlemesi ve KTÜ Garaj ve Merkezi Araştırma Laboratuvarı Arası İstinat Duvarı İnşaatı işlerini gerçekleştirilecek. Çevre düzenlemelerinin dışında fakültelerde de düzenlemeler yapacak olan KTÜ,

Diş Hekimliği Fakültesi inşaatının toplamda yüzde 74 ‘lük kısmını, öğrenci yemekhanesi tadilat projesini ve 2017 yatırım programında yer alan ‘Çocuk Hastanesi‘’ inşaatının da toplamda yüzde 36 ‘lük fiziki çalışmasını ve yine 2017 yılı yatırım programında yer alan ‘‘açık ve kapalı spor tesisleri ‘’ projesinin ikinci altı aylık dönemde tamamlanmasını hedefliyor.

TIP FAKÜLTESİ B BLOK İNŞAATI

KTÜ’nün bünyesinde bulundurduğu Farabi Hastanesi’nin B blok çalışmalarının da bu yılsonu itibarıyla bitirileceği öğrenilirken bu proje kapsamında yılsonuna kadar 20 milyon 555 bin TL’lik harcama yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

FEN FAKÜLTESİ…

Bölgenin incisi Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesinde bulunan Fen Fakültesi için yapılan ihale süreci de tamamlandı. Edinilen bilgilere göre ise bu fakülte için hak ediş bedelinin henüz ödenmediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.