MAKYAJ YAPIP BEKLEMİŞLER

EVDE KAVGAYA TUTUŞTULAR 

Mahkemede ifade veren KTÜ Hukuk Fakültesi öğrencisi Nurçin Ç., sosyal medyadaki atışmanın üzerine Mihriban Y. ve Hasibe H.'nin karşı taraftaki kızlara evin adresini verdiğini belirterek, gelme ihtimallerine karşı makyaj yaptıklarını söyledi. Nurçin Ç., "Saat 21.00 gibi kapı çaldı. Kapıyı ben açtım, kapının arkasına çekildim. Ayakkabıları ile içeri girdiler. Hasibe ayakkabılarını çıkarmalarını söyledi. Bunun üzerine onlar da ayakkabılarını çıkardılar. İçerdi girdiler, tartışma çıktı. Hatta Mihriban'ın babasıyla ilgili hakaret vari laflar söylediler. Bunun üzerine Mihriban, Kübra'nın üzerine yürüdü. Kavgaya başladılar. Esra ona vurdu. Bir ara Esra Hasibe'nin üzerindeydi, ben müdahalede bulundum. Gülbahar çok kötü oldu, çıkmak istedi. Hasibe de ‘çıkabilirsin, seninle sorunumuz yok' dedi. Gülbahar da odalardan birine gitti. Ben de onun peşinden gittim. Gülbahar'ın telefonunu almadım, kapısını da kilitlemedim. Bulunduğu odada cam açıktı, isteseydi dışarıya bağırabilirdi" diye konuştu. 

VİDEO ÇEK YOKSA GÖRÜŞMEM 

Hasibe H.'nin kendisine, "Video çek, yoksa seninle görüşmem" dediğini anlatan Nurçin Ç. "Ben de video çektim. Videoda arkadaşlarım Esra ve Kübra'ya özür dilemeleri yönünde sözler söylüyorlardı. Olay yerinde biber gazı sıkıldığını görmedim. Sıkılsaydı kokusundan anlardım. Silah ve benzeri bir alet kullanıldığını da görmedim. Olayın çoğunda ben odada değildim" dedi. Bunun üzerine mahkeme başkanı olayda kullanıldığı iddia edilen elektro şok, biber gazı ve cop kutularını Nurçin Ç.'ye göstererek ‘Bunlar ne?' diye sordu. Bunun üzerine Nurçin Ç, "Ben Hasibe ve Mihriban'ın evine giderdim. Evde instagram üzerinden sürekli bazı hediyelerin geldiğinden bahsediyorlardı. Şarj aleti, kıyafet vb. hediyeler geliyordu. Bahsedilen suç eşyalarını ben o evde görmedim" diye cevabını verdi.

AVUKATIN SORUSUNA CEVAP VERDİ

Kübra T.'nin avukatı, "Esra K.'nın suratını kim tekmeledi?' sorusuna Nurçin Ç., "Video çekerken vuran şahıs Mihriban Y.'dir. Bu olaydan sonra olayla ilgili internette paylaşımda bulunmuş olabilir. İlk paylaşımı kimin yaptığını bilmiyorum. Çünkü benim olayla ilgili herhangi bir ilgim yoktur" şeklinde cevap verdi. Mahkeme başkanının, mahkumiyet halinde hürriyeti bağlayıcı cezanın alternatif bir tedbire çevrilerek bir kamu kurumunda gönüllü olarak çalışmak isteyip istemediği sorusuna Nurçin Ç. evet cevabını vererek, gönüllü olarak kamu kurumunda çalışmayı kabul etti. Duruşma ise 30 Kasım 2017 tarihine ertelendi. Bu arada 
olaya karışan Kübra T. ve Esra K. hakkında ise 'hakaret ve tehdit' suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.