MARAŞ BEKLEYECEK

Ortahisar Belediyesince hizmete konulan yüzeydeki çöplerin yer altına alınmasıyla ilgili kurulan konteynerler bugün hizmete giriyor. Açıklamalarda bulunan Başkan A. Metin Genç, Maraş Caddesinde düzenleme olduğu için bu caddeye konteynerlerin daha sonra yerleştirileceğini ancak diğer yerlerde çöplerin yer altına atılacağını duyurdu.

ÇALIŞMALAR SON HIZ YÜRÜTÜLÜYOR

Konuyla ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Maraş caddesinde trafikle ilgili düzenleme var. En önemsediğimiz alanlardan biri aslında. Trafik ile ilgili düzenlemelerde yolla yakın entegrasyon olması lazım. Özel vinci bu konteynerleri açıp çıkarması için belli mesafe lazım. Orada yolla ilgili düzenleme olacağından bekletiliyor. O noktanın tespiti için Büyükşehir Belediyesi tamamlanınca süratle yapılacak. Biz hazırız. Tamamlanınca süratle konteynerleri yerleştireceğiz.” diye konuştu.

GÖKTAŞ AÇIKLADI

1,5 aydır yürütülen çöp konteynerlerin yer altına alınması ile ilgili projede sona gelindiğini belirten Başkan Yardımcısı Fatih Göktaş, yer altından konteynırları toplayacak aracın bu akşam ile geleceğini yarından itibaren çöplerin toplanabileceği ifade edildi. Göktaş, “Bu akşam aracımız geliyor. Yarın sabah itibariyle kullanabilecek hale geliyoruz. Maraş caddesini biraz bekleteceğiz. Yarın itibariyle yerleştirdiklerimizde hizmete başlayacağız. Yarın bismillah diyoruz.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.