MESUT YILMAZ'A ACI HABER VERİLDİ

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölüm haberi babası Mesut Yılmaz ve annesi Berna Yılmaz’a söylenmedi ancak Yılmaz ve eşine oğullarının daha önceki rahatsızlığına bağlı olarak tekrar rahatsızlandığı ve hastanede olduğu haberi verilmişti. 

UÇAK HAVALİMANINA İNDİ

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz’ı ABD’den getiren tarifeli THY uçağı Atatürk Havalimanı’na indi. Yılmaz’ı kardeşi Turgut Yılmaz, iş adamı Abdurrahim Albayrak ve bazı yakın dostları karşıladı.

HASTANEYE GİRİŞ YAPTILAR

Yılmaz’ı almak için özel bir araç uçağın yanına kadar yanaştı. Yılmaz’ın gazetecileri görmemesi ve diğer yolcularla karşılaşmaması için çıkışı, VIP veya CIP salonlarından yapılmadı. Yılmaz ve eşi THY teknik bölümünün bulunduğu B kapısından çıkış yaptı ve oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Gayrettepe'deki özel bir hastaneye geldi. Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi. Yılmaz çiftine yatıştırıcı iğne yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105