O KAZADAN DRAM ÇIKTI

O kazadan dram çıktı

UZUNGÖL’DE dereye düşerek yaşamanı kaybeden genç annenin arkasında bir dram bıraktığı ortaya çıktı. Uzungöl’de elektrikli bisikletle gezinti yaparken dereye düşerek yaşamını kaybeden iki çocuk annesi Kübra adakul’un dün son görüntüleri ortaya çıktı. Kızıyla gezintiye çıkan Kübra adakul’un, kendisini çeken arkadaşına sık sık bakarak güldüğü görüldü. Kazadan önceki görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı.
KÖYDE ANNE VE BABASINA BAKIYORDU
TRABZON’UN Yomra İlçesi Namık Kemal Mahallesi’nde toprağa verilen Kübra adakul’un anne ve babasına baktığı öğrenildi. Kanser hastası baba ve felçli olan anneye bakmak için köyüne yerleştiği ortaya çıkan Kübra adakul, ardında gözü yaşlı bir eş ve iki çocuk bıraktı. Kazada hayatını kaybeden genç kadının mutluluğu artık görüntü ve fotoğraflarda kaldı. Bu arada jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
UzungölKanserKızı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105