“ÖLEN O AMCA İÇİN ÜZGÜNÜM”

Giresun'da, yatalak eşinin evde bakım hizmeti alması ve ilaçlarının temini için aile sağlığı merkezine giden Yusuf Topal'ın tartıştığı Doktor Özlem Y. sosyal medya hesabından kendini savundu. Özlem Y., geçmiş olsun dileklerini iletenlere tek tek teşekkür etti. 
SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN PAYLAŞTI 
Giresun’da beyaz kod verildikten sonra olay yerine ulaşan polislerin, biber gazı sıktığı tokat attığı ve ters kelepçe taktığı Yusuf Y., geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Yaşanan bu olayın ardından hem Sağlık Bakanlığı Hem de İçişleri Bakanlığı soruşturma için müfettişleri Giresun’a göndermişti. Müfettişler soruşturmasını yürütürken Doktor Özlem Y..’de sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 
DOKTOR ÜZÜNTÜSÜNÜ DİLE GETİRDİ 
Sağlık Bakanlığı tarafından açığa alınan Giresun 15 Temmuz Şehitler Aile Sağlı Merkezi Doktoru Özlem Y.,  gözaltı sırasında hayatını kaybeden 82 yaşındaki  Yusuf Topal’ın ardından sosyal medya hesabı facebook üzerinden, “Vefat eden amca için tabi ki çok üzgünüm. Bizler birer hekim olarak değil birinin ölmesini, burnu kanasını istemeyiz” şeklinde üzüntüsünü dile getirdi. 
DESTEK MESAJLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Doktor Özlem Y., sosyal medya hesabından kendisine destek mesajı gönderenlere teşekkür etti. Özlem Y.  sosyal medya üzerinden, “Değerli meslektaşlarım, kardeşlerim. Bu zorlu sürecimde her birinizin yanımda olduğunu her anımda hissettim ve hissetmeye devam ediyorum. Benim için en önemlisi manevi, bunun dışında maddi desteklerinizi görüyorum. Beni mahcup ediyorsunuz. O kadar çok mesaj, o kadar güzel yorum okudum ve okumaya devam ediyorum ki, ne kadar duygulandığımı tarif edemem. Hepinize minnettarım.” Şeklinde cevap verdi.  
AMCADAN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU
‘Okuduğum ilk roman "Sefiller" olmasaydı belki hayata daha pozitif bakabilirdim’ paylaşımında bulunan Doktor Özlem Y. görevini yapmasını engellediği, odasını işgal ettiği ve kendisini tehdit ettiği iddiasıyla Yusuf Topal’dan şikayetçi olmuştu. Doktor Özlem Y. sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım son kısmı oldukta dikkat çekti:  “Yalnız değilim! Yalnız değiliz! Güçlüyüm, güçlüyüz! Hepinizi çok seviyorum. Size ne kadar teşekkür etsem az. Yarınlar daha güzel olacak. İnanıyorum, inanmak istiyorum, inanmak istiyoruz”.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonGiresunDoktor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105