Ölüm raporuna 'koronavirüs' yazmayın deyip saldırdılar!

Hastanede dehşet!

Koronavirüsle mücadelede ön safta mücadele eden sağlık emekçileri bir kez daha saldırıya uğradı. Bu sefer olayın yaşandığı adres Gaziantep'ti. Koronavirüsten yakınlarını kaybeden kişiler, ölüm raporuna 'koronavirüs' yazıldığı gerekçesi ile sağlık çalışanlarını darbetti. Hastaneyi basan 20 kişi, ortalığı birbirine kattı. Saldırıda 1'i hemşire 3 sağlık personeli hafif yaralandı.

Dün öğle saatlerinde Çıksorut Mahallesi'nde bulunan özel bir hastanede iddiaya göre, Mehmet Ali K.(71), koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından özel hastanede tedaviye alındı. 15 gündür yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Mehmet Ali K., bugün öğle saatlerinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Ölüm haberini alarak hastaneye gelen yakınları, Mehmet Ali K.'nın ölüm nedeninin hastane kayıtlarına 'koronavirüs' olarak yansıyacağını öğrendi. Bunun üzerine ölen kişinin yakınları ile sağlık görevlileri arasında tartışma çıktı.

ÖLÜM NEDENİ OLARAK 'KORONAVİRÜS' YAZILINCA OLAY ÇIKTI

Sağlık görevlilerine ölüm nedenine 'koronavirüs' yazılmasını istemediklerini söyleyen Mehmet Ali K.'nın yakınları, bunun mümkün olmadığının söylenmesiyle taşkınlık çıkarmaya başladı.

3 SAĞLIK PERSONELİ YARALANDI

Yaklaşık 20 kişilik grup, tartıştıkları ve kendilerine uyarılarda bulunan sağlık görevlilerine saldırdı. Saldırıda 1'i hemşire 3 hastane görevlisi hafif yaralandı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA SALDIRIP MALZEMELERE ZARAR VERDİLER

Güvenlik kamerasına da yansıyan olayda; hasta yakınlarının hastane çalışanlarına saldırıp vurması ve kargaşa anı ile bir kadının demir korkulukla bilgisayar ekranına vurması dikkat çekiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.