Pınar Altuğ'dan bomba paylaşım!

Okulun hentbol takımında yer alan Pınar Altuğ'u daha önce hiç böyle görmediniz... Eşi Yağmur Atacan'la Okulun hentbol takımında yer alan Pınar Altuğ paylaştı herkes onu konuştu! Geçtiğimiz günlerde, "Uzun bacaklı bir kadınım, o çok avantaj ve kendimi mini etekle çok iyi hissediyorum." açıklamasında bulunan Pınar Altuğ, 'TBT' günlerini es geçmiyor. Önce okulun hentbol takımında olduğu dönemlere ait bir fotoğraf paylaşan ve ardından kızı Su Atacan ile yıllar önce çekildiği bir karesini takipçilerinin beğenisine sunan Pınar Altuğ'a sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı. 

Okulun hentbol takımında yer alan Pınar Altuğ'u daha önce hiç böyle görmediniz. Attığı her adımla magazin gündemine adını yazdıran ünlü oyuncu Pınar Altuğ, her hafta sosyal medya hesabından geçmişi yad etmeye devam ediyor. Altuğ, bu sefer önce okul yıllarında hentbol takımında yer aldığı bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.Altuğ, 'Madem perşembe o zaman tbt hentbol takımı... Nur içinde yat hocam' mesajını düştü. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğraf büyük ilgi görürken, bazı takipçileri ünlü ismi tanımakta zorlandı.

Sol baştan ayakta ikinci sıradaki sporcu...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105