Şehit bebek

Hakkari'de Astsubay eşini ziyaretten dönerken terör örgütü PKK'nın hain tuzağı ile şehit olan Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya için Sivas'ta tören düzenlendi. Asker eşi Nurcan Karakaya ve oğlu Mustafa Bedirhan yan yana toprağa verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, astsubay Serkan Karakaya'ya başsağlığı diledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, 'Bu katliamın bedelini ödeyecekler' dedi. Erdoğan, 'İdam konusundaki hassasiyetimi biliyorsunuz, parlamentoya geldiği anda onaylarım' diye konuştu. Hakkari'de Astsubay eşini ziyaretten dönerken terör örgütü PKK'nın hain tuzağı ile şehit olan Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya için memleketleri Sivas'ta tören düzenlendi. Asker eşi Nurcan Karakaya ve oğlu Mustafa Bedirhan yan yana toprağa verildi. Anne ve oğlunun mezarı kırmızı güller ve çiçeklerle süslendi. Patlamada eşini ve oğlunu kaybeden Astsubay Çavuş Serkan Karakaya eşinin ve oğlunun mezarı başında dua etti.

Türkiye Tek Yürek Oldu

HAKKÂRİ Yüksekova'da PKK tarafından yola döşenen bombalı tuzakla şehit edilen Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği için Türkiye tek yürek olup hain PKK terör örgütüne lanet yağdırdı. AK Parti Milletvekili Muhammet Balta, “Nurcan Karakaya ve bebeğine Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum derken, AK Parti Milletvekili Günnar, “Milletimizin başı sağ olsun.” şeklinde konuştu.

Vekiller Lanetledi

AK PARTİ Milletvekili Salih Cora, “Millete düşman bu hainlerle mücadelemiz son terörist ortadan kaldırılana kadar devam edecektir derken, AK Parti Milletvekili Ayvazoğlu, “Aziz milletimizin başı sağ olsun.” dedi. İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, millete baş sağlığı dileyerek “Evlatlarımızın mekanları cennet olsun.” ifadelerine yer verdi. CHP Milletvekili Kaya ise “Bu kalleşlere ve teröre lanet olsun.” dedi.

HAKKÂRİ Yüksekova'da PKK tarafından yola döşenen bombalı tuzakla şehit edilen Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği için Türkiye tek yürek olup hain PKK terör örgütüne lanet yağdırdı. AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ve CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya hain terör saldırısı sonucu şehit olan anne ve bebeği için açıklamada bulundu.

CORA “MÜCADELEMİZ TAVİZ VERMEDEN DEVAM EDECEKTİR”

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora “Hakkâri Yüksekova’da bebek katili PKK’nın alçak saldırısı sonrası bir askerimizin savunmasız eşi ve 11 aylık bebeği şehit oldu. Ülkemizin başı sağ olsun. Milletimize düşman olan bu hainlerle mücadelemiz son terörist ortadan kaldırılana kadar tavizsiz devam edecektir.” dedi.

AYVAZOĞLU “KAHPE SALDIRI”

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu “Hakkâri Yüksekova’da üs bölgesindeki eşini ziyaretten dönerken aracına düzenlenen kahpe saldırı sonucu şehit düşen Nurcan Karakaya kardeşimize ve 11 aylık meleğine Cenab-ı Allah'tan rahmet, kıymetli ailesine sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” diye konuştu.

BALTA “HAİN TUZAK”

AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta “Hakkâri Yüksekova’da Astsubay olan eşini ziyaretten dönerken PKK’lı alçakların kurduğu hain tuzağın patlamasıyla şehit olan Nurcan Karakaya ve bebeğine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

GÜNNAR “MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar “Hakkâri Yüksekova'da bebek katili PKK tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olan astsubayımızın eşi ve 11 Aylık bebeğine Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.

ÖRS “AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs “Hakkâri Yüksekova'da asker olan eşini ziyaretten dönerken hain terör örgütünün bombalı saldırısında 11 aylık bebeğiyle şehit edilen Nurcan Karakaya ve evladına Allah'tan rahmet, aziz milletimize baş sağlığı diliyorum. Evlatlarımızın ruhları şad, mekânları cennet olsun.” diye konuştu.

KAYA “BU KALLEŞLERE VE TERÖRE LANET OLSUN “

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya “Hain terör örgütünün Yüksekova'daki saldırısı sonucu 11 aylık masum bir yavrumuz annesi ile birlikte hayatını kaybetti. Anneye ve yavrumuza Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm Milletimize sabırlar diliyorum. Bu kalleşlere ve teröre lanet olsun. Hepimizin başı sağ olsun.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.